Pachinko Bingo
4.0/5

Pachinko Bingo

Je kan in het online casino allerlei gokspelletjes spelen. Je moet denken aan gokkasten, krasloten, blackjack, roulette en natuurlijk bingo. Het laatstgenoemde spel heeft zijn stoffige karakter van zich afgegooid en is een wereldwijd succes geworden. Dat komt ook door de varianten van bingo die nu online te spelen zijn. Het spel ‘Pachinko Bingo’ werd uitgebracht door Microgaming, maar officieel gemaakt door Neko Games. Pachinko Bingo heeft ook wel veel weg van het populaire spel Keno.

Je speelt Pachinko Bingo met 90 ballen. De speelautomaat keert hoge prijzen uit tot wel 5000 keer de inzet. Speel je met de maximale inzet dan kan je een half miljoen euro winnen. Hieronder leggen wij uit hoe Pachinko Bingo nu echt werkt.

Inzetten

Je kan bij Pachinko Bingo de inzet zelf bepalen. Je speelt met minimaal één en maximaal vier bingokaarten per speelronde. De minimale inzet is 5 eurocent per bingokaart en de prijs kan oplopen tot 100 euro per bingokaart. De hoofdprijs kan je alleen winnen wanneer je met vier kaarten meespeelt. Op elke bingokaart staan 15 getallen (1 t/m 90). Nadat je hebt ingezet worden er 30 getallen getrokken en die nummers verdwijnen van de kaarten. Als je een figuur hebt vrijgespeeld dan win je een prijs. Je kan na 30 ballen ook nog extra bingoballen kopen, maar die zijn niet gratis. Een bal kost 8 keer de inzet en is dus niet altijd interessant. Je mag maximaal vijf extra ballen per speelronde kopen. Is één van de extra ballen een ‘wild ball’, dan mag je zelf een nummer uitkiezen.

Wat kan ik winnen?

Een bingokaart bestaat uit 15 nummers. Je kan een prijs winnen met een volle bingokaart en met patronen. De prijzen beginnen bij 3 keer de inzet, daarvoor heb jij slechts één horizontale lijn voor nodig. Een halve ruit levert trouwens ook de minimale prijs op bij Pachinko Bingo. Een halve ruit met een kruis keert 10 keer de inzet uit. Een patroon van een schaakbord en een holle vierkant zijn al een stuk leuker en kunnen je 40 keer de inzet opleveren. Een combinatie van een halve ruit en twee kolommen keert 80 keer de inzet uit.

Dat zijn al mooie prijzen, maar de hoofdprijzen kan je alleen op andere manieren winnen:

Double Line: twee horizontale lijnen (100 keer de inzet)
Maneki Neko: een volle kaart, minus een X van vijf nummers (200 keer de inzet)
Tori Gate: een volle kaart, minus drie nummers op de middelste rij (400 keer de inzet + bonusgame)
Bingo Jackpot: een volle kaart (2000 keer de inzet)

Win jij de bonus en behaal je daarna een volle bingokaart binnen 30 ballen, dan win je de jackpot van 5000 keer de inzet.

Bonusgame Pachinko Bingo

Pachinko Bingo heeft ook een bonusspel. Je kan de bonusgame bereiken door alle getallen op de buitenste randen weg te spelen. Er verschijnen vijf verschillende goudstaven op jouw scherm. Er zijn vijf speelrondes, maar het is geen garantie dat je die ook allemaal kan spelen. In het eerste level zit er één ‘game over’ verstopt achter een goudstaaf, de rest zijn geldprijzen. Jij mag er eentje uitkiezen. Vervolgens komt er per ronde een ‘game over’ bij, waardoor de kans groter zal worden dat je afgaat. Hoe hoger het level, des te meer je kan winnen. In het vijfde level zitten er zelfs prijzen tot wel 550 keer verstopt achter de staven. Je kan in de bonusgame van Pachinko Bingo tot wel 1850 keer de inzet winnen.