Bingo Bash

Bingo Bash

Bingo is een gezellig spelletje voor alle leeftijden en ook online is het gokspelletje populair dan ooit te voren. Je moet online wel minimaal 18 jaar oud zijn om mee te mogen doen met bingo. Dat komt omdat er echte geldprijzen gewonnen kunnen worden met online bingo. Het spel Bingo Bash is wereldwijd succesvol en mag dagelijks miljoenen spelers verwelkomen. De Bingo Bash app heeft tientallen bingokamers klaarstaan en ook nog wat andere gokspelletjes gelanceerd. Je kan tussendoor dus ook een ander casinospel gaan spelen op de applicatie. De Bingo Bash app kan jij downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Hoe werkt Bingo Bash?

Dagelijks zijn er miljoenen bingospelers te vinden in de Bingo Bash applicatie. Je kan makkelijk een bingokamer betreden en bingokaarten kopen. Je neemt het op tegen duizenden andere spelers, dus de prijzenpot is goed gevuld. De leider van het online bingospel zal de nummers omroepen en aan jou de taak om de nummers van jouw bingokaarten af te strepen. Als jij als eerste één rij, twee rijen of een volle kaart hebt dan win je een prijs. Een volle kaart (bingo) levert de hoogste prijs op bij Bingo Bash. Er zijn ook speciale versnelde rondes, waarbij je binnen korte tijd al weet of je een prijs hebt gewonnen.

Chatten met andere bingospelers

Bingo is een spel waarbij gezelschap een belangrijke onderdeel is. Er worden dagelijks nieuwe vriendschappen gesloten en het is een manier om in contact te komen met onbekende bingospelers. Je kan met elkaar gaan chatten tijdens een spelletje online bingo. Deel de blijdschap van een prijs en leer elkaar beter kennen. Bingo Bash biedt ook een chatmogelijkheid aan.

30 bingokamers

Bingo Bash heeft 30 bingokamers voor de spelers beschikbaar. De klassieke kamers zijn voor spelers die graag op een traditionele manier bingo willen spelen. Er zijn ook spelers die iets speciaal willen, zoals een thema bingokamer. Een voorbeeld is de Amazone-thema bingokamer. Alles in de kamer is afgestemd op het thema, dus het lijkt alsof jij je in de Amazone bevindt. Tijdens de kerstperiode kan je ook een kerst bingokamer betreden, wat ook wel zo leuk is. In 2021 werd Monopoly Bingo Bash uitgebracht en het bekende Monopoly-mannetje komt ook voorbij.

Andere gokspelletjes

Bingo is een leuk gokspelletje, maar er zijn nog zoveel andere gokspellen die minstens net zo leuk zijn. Je kan met de Bingo Bash applicatie ook genoeg andere spelletjes gaan spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van blackjack, roulette, baccarat en gokkasten. Het kan allemaal als jij de gratis Bingo Bash app op jouw smartphone of tablet zet. Nog een extra tip, het spel Wheel of Fortune Bingo is ook echt leuk om eens uit te proberen.